Klacht: DHL Buurtpunt ViaTim JDS in hoorn

Janny Sturm op 31 augustus 2023 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bedreigd door familieleden met de dood. Omdat deze dame noot aanwezig is op de afgesproken datum die op de site staat op de dhl.

Gewenste Oplossing:

Deze dame heeft zoveel slechten review op Google dat jullie niet meer verder moet gaan. Zelf de buren hebben gezegd dat het geen zin heeft omdat dit gedag normaal is.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

7 maanden geleden - Goedemorgen, Jeetje, hier schrik ik van! Kunt u mij aangeven op welke datum en welk tijdstip dit gebeurde? En wat ging hier aan vooraf? Waarom werd u bedreigd? Zodra ik de informatie heb ontvangen, zal ik uw klacht oppakken. Vriendelijke groet Lisa DHL Parcel E-care

Reactie van de melder van de klacht Janny Sturm

7 maanden geleden - Bedreigd omdat ik er wat van gezegd heb dat ze niet aanwezig is op de afgesproken tijdstip. Ik ben ook aangevallen door familie leden en de buren van nummer 6 zijn getuigen hiervan. Maar ben niet de eerste want Google staat vol met klachten over deze dame.

Bericht van DHL

7 maanden geleden - Hi Janny, dank voor uw reactie! Hopelijk niet gewond geraakt, omdat u aangeeft aangevallen te zijn door familieleden van het betreffende buurtpunt. Gaat het om het buurtpunt aan de Mercuriushof? En wanneer is die bedreiging geweest (welke datum en/of rond welk tijdsip)? Uit uw bericht maak ik op dat het vaker voorkomt dat het punt niet bereikbaar is tijdens de openingstijden. Is het buurtpunt gesloten op bepaalde dagen of tijdstippen (heeft u voorbeelden hiervan)? We nemen uw klacht zeker serieus, maar willen het zo gericht mogelijk gaan doorzetten. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Marlou Webcare DHL eCommerce

Reactie van de melder van de klacht Janny Sturm

7 maanden geleden - Locatie klopt kijk maar op Google daar staan klachten. Ik ben niet gewoon geraakt. Omdat een andere klant ertussen is gekomen en de buren stond er ook bij het was op maandag jl om 20.15. Ik ben nu in New York als ik terug ben dan heb ik een afspraak bij de politie om aangifte te doen. Ik heb trouwens de zelfde dag om 17.15 je collega aan de lijn dat deze dame niet aanwezig is en zou ook de klacht in behandeling nemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 31 augustus 2023 om 13:59 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedendag,

Dank voor uw bericht.

Er is een klacht voor u ingediend onder case nummer 21056956. Het ServicePoint zal hierop aangesproken worden. Ik ga er vanuit dat het in de toekomst niet opnieuw zal voorkomen. We horen het graag als u tegen problemen blijft aanlopen.

Mijn excuses voor al het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,

Senna
DHL Parcel E-care

Janny Sturm

Heeft op 31 augustus 2023 om 19:45 geantwoord

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Dit heeft ze vaker gehad van jullie want dat liep ze nog te schreeuwen tegen mijn . Vind dit echt niet een oplossing als ze iemand met de dood bedreigen en aanvallen op straat. Dan wordt dit alleen gedaan, ik werk zelf op een hr afdeling maar medewerkers die dit doen worden onmiddellijk ontslagen. Of het zzper contract hebben wordt het meteen ontbonden. Kijk op haar Google review dan zie je dat ik niet de enige ben.
Doordat het bij een aantekening blijft zou ik nooit meer gebruik maken van jullie diensten. En deze dame blijft dit doen. Vraag maar aan de buren van nummer 6 die hebben daar last van van haar onbeschofte gedag.

Alle klachten die gemeld zijn door Janny Sturm