Klacht: Dhl bezorger liegt over gemiste bezorging

Vlagtwedderklant op 15 november 2022 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zou ik tussen 17.00 uur en 19.00 een bestelling van Amazon krijgen via Dhl. Tot mijn stomme verbazing zie ik om 18.30 op de pagina met de tracktrace staan dat de bezorger mij heeft gemist. Ik ben de hele dag thuis geweest en heb ook nog opgelet. Verder krijg ik een melding van de videodeurbel als er iemand mijn voordeur nadert en als er wordt aangebeld komt er via dit apparaat nog een extra melding. Ook lag er niks in de brievenbus. Ik weet dus 100% zeker dat de bezorger hier niet is geweest en dat hij/zij gewoon heeft gelogen. Waarschijnlijk wilde de bezorger wat sneller naar huis en weet hij/zij dat er niks van klantenservice bereikbaar is om deze tijd. Ik heb nog een nummer gebeld dat 1 euro per gesprek kost om te horen dat er niemand aanwezig is. Echt waardeloos deze gang van zaken. Als een bezorger kan liegen en het bedrijf gesloten is voor klachten op dat zelfde tijdstip, dan deugt het hele systeem niet bij Dhl. Eerder op de dag heb ik een dhl-bus gezien bij mijn buurman, dus mochten ze beweren dat ze het niet konden vinden, dan is dat bij dezen alvast ontkracht.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn pakket en ik wil uitgelegd krijgen waarom een bezorger liegt en wat Dhl er aan doet. Klantenservice niet open tijdens bezorgtijd is natuurlijk een waardeloze combinatie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 15 november 2022 om 11:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen mevrouw Snoep-Venema,

Hartelijk bedankt voor uw bericht over de onterechte niet thuis melding op 12 november.

Na controle van het zendingsnummer is gebleken dat het pakket in uw straat is gescand. Waarom niet is aangebeld, kan ik niet teruglezen.
Ons systeem laat wel een levering zien op 14 november en ga ik uit van een correcte, hetzij vertraagde levering van uw bestelling.

Mijn excuses voor het ondervonden ongemak en met vriendelijke groet,

Laura
DHL Parcel E-Care

Alle klachten die gemeld zijn door Vlagtwedderklant