Klacht: Bezorger niet langs geweest.

Gino Pattipawaej op 14 oktober 2022 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is al de 4de dat de bezorger beweert bij mij aan deur te zijn geweest. Ik zit al de hele middag in mijn woonkamer waar ik zicht heb op mijn voordeur. Er is niemand bij mij aan de deur geweest en heeft niemand aangebeld. Kreeg een verrassend mailtje, dat ze mij niet thuis hebben aangetroffen. De vorige keer kreeg ik een berichtje dat mijn adres niet bestaat. Hij komt morgen weer langs, volgens een mailtje. Ik weet nu al, net als de vorige keren dat ik volgens de bezorger niet thuis ben en dat ik mijn pakje bij de afhaalpunt moet ophalen. Lekker klantvriendelijk, hier moet DHL actie in onder nemen.

Gewenste Oplossing:

De bezorger moet gewoon de pakjes bezorgen ( dus zijn werk doen, waarvoor hij word betaald) en niet beweren dat hij wel langs is geweest. Is een veel gehoorde klacht over de DHL bezorger, in de wijk Baggelhuizen in Assen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

11 maanden geleden - Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te vernemen dat er onterecht gemeld is dat de bezorger u gemist heeft. Dit is uiteraard niet zoals het hoort! We ondernemen hier graag verdere actie op. Zou u ons hiervoor het zendingsnummer van het pakket willen sturen? Dit nummer begint met 3S, JVGL, JUN, JJD, CD, CY of eindigt op DE. U geeft aan dat het de vierde keer is dat dit is voorgekomen. Heeft u wellicht nog voorbeelden van deze zendingen? Dan kunnen wij de gegevens eens vergelijken. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Tessa DHL Parcel E-care

Reactie van de melder van de klacht Gino Pattipawaej

11 maanden geleden - L.S., Dank u wel dat u reageert. Mijn pakketnumner is : 3STPC207219323 Ik hoop dat u mij hiermee kan helpen. Vriendelijke groet, Gino Pattipawaej het Sticht 34a 9405 NP Assen

Reactie van de melder van de klacht Gino Pattipawaej

11 maanden geleden - Voorbeelden: 1. Volgens de bezorger bestond mijn huisadres niet. Woon er nu 6 jaar. Bestelling nooit ontvangen. 2. Bij de buren afgegeven. Geen van de buurtbewoners heeft wat voor mij aangenomen. Pakje nooit ontvangen. 3 en 4: men komt gewoonweg niet langs. En moet dan het pakje bij de afhaalpunt ophalen. Hoop dat ik nu wel gewoon mijn pakje/bestelling mag ontvangen. Vriendelijke groet, Gino Pattipawaej Het is niet de bedoeling om een bezorger te beschuldigen. Maar als men gewoon hun werk doen, waarvoor ze betaald worden, krijgen zij ook tevreden klanten.

Reactie van de melder van de klacht Gino Pattipawaej

11 maanden geleden - Gisteren is wederom mijn pakje niet bezorgd. Ook geen mail ontvangen wanneer het pakje weer aangeboden word, of het bij de afhaalpunt klaar ligt.

Reactie van de melder van de klacht Gino Pattipawaej

11 maanden geleden - Pakje zou 2 dagen geleden al bezorgd moeten worden. Vraag me af waar mijn pakje nu is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 14 oktober 2022 om 13:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag mijnheer Pattipawaej,

Bedankt voor de aanvullende informatie.

Met het zendingsnummer heb ik de klacht over de onterechte niet thuis melding voor beide chauffeurs doorgestuurd naar de manager van de city hub, waarvoor zij rijden.
Helaas kan ik dit pakket dat met 2 niet thuis meldingen is geretourneerd niet meer op uw adres aan laten bieden.
Bij de afzender kunt u een nieuw pakket bestellen en is dat bij een fout van DHL, met en teruggave van de 1e zendkosten en voorzien van een nieuw label weer toe te sturen.

Uitgaande van een betere service in het vervolg, wens ik u een fijn weekend toe.

Met vriendelijke groet,

Laura
DHL Parcel E-Care

Gino Pattipawaej

Heeft op 22 november 2022 om 10:55 geantwoord

L.S.,
Het is gisteren weer niet goed gekomen met de bezorging van mijn pakje. Verwachtte een pakje en kreeg netjes bericht wanneer de bezorger langs zou komen. Maar geen bezorger gezien. Had mijn huis camera op mijn voordeur gericht, geen bezorger bij mijn voordeur gehad. Contact gehad met DHL, men zoekt het uit. Maar hiermee is mijn steeds terugkerende probleem niet opgelost. De bezorger komt gewoon niet bij mij aan de deur. Krijg nu wel een hele rare bijsmaak van deze \"bezorger\". Weer mijn pakje niet ontvangen en volgens de klantenservice moet ik weer met de verzender contact opnemen. Een vorige keer is mijn pakje, volgens de bezorger bij de buren afgegeven. Panden links en rechts van mij staan al geruime tijd leeg. Of een andere keer: uw adres bestaat niet. Nou ik woon er al bijna 6 jaar. Navraag gedaan in de straat of iemand mijn pakje heeft aangenomen, nee dus. DE bezorgers van Post.nl, UPC en GLS vinden wel mijn voordeur. Graag uw reactie hierop, het begint nu wel heel vervelend te worden.
pakje 3SWLT0027327750

Alle klachten die gemeld zijn door Gino Pattipawaej