Klacht: Adres onjuist

Sams1310 op 19 januari 2022 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de 2e keer geeft de bezorger aan dat het adres onjuist is. Terwijl het adres juist is.

DHL gebeld, net als de vorige keer. Enige oplossing die ze geven is dat ze een klacht mailen naar het sorteercentrum. Dan gaat je pakket nog steeds gewoon retour naar de afzender. Afzender kan hier niets aan doen. Enige wat zij aan kunnen bieden is nogmaals bestellen.

Dus omdat hun chauffeur geen zin heeft of blind is krijg ik mijn pakket niet.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn pakket

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

1 jaar geleden - Goedemorgen, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u onterecht een 'adres onbekend' scan heeft gehad, waardoor het pakket retour gaat naar de verzender. Begrijpelijk dat u dit bij ons meldt. U geeft daarnaast aan dat dit vaker is voorgekomen op uw adres. Heeft u misschien een idee waardoor dit kan komen? Is het adres lastig te vinden of is er iets anders aan de hand? En mocht het adres lastig te vinden zijn, heeft u dan voor mij een korte toelichting over hoe een bezorger het beste uw adres kan bereiken? Ik ontvang daarnaast graag ook nog het zendingsnummer en uw huisnummer, zodat ik de zending kan bekijken in onze systemen. Een zendingsnummer begint vaak met 3S, JVGL, JJD of bijvoorbeeld CY. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Sam DHL Parcel E-care

DHL

Heeft op 19 januari 2022 om 09:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Enige tijd geleden verzochten wij u om aanvullende informatie, zodat wij uw klacht in behandeling kunnen nemen. Tot op heden hebben wij nog niets van u vernomen. Om deze reden gaan wij ervan uit dat uw vraag inmiddels is beantwoord. Is dit niet het geval? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. De contactgegevens vindt u op dhlparcel.nl onder het kopje ‘Support’.

Met vriendelijke groet,

Mick
DHL Parcel E-Care

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Sams1310