Klacht: Niet eerlijk over de kosten, werkprocedure en zeer slecht te woord gestaan.

LBP op 26 september 2021 over Devries-riooldienst.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een verstopping van de afvoer in de keuken. Via google bij dit bedrijf terecht gekomen die al 30 jaar in het vak zouden zitten.
Voorrijkosten besproken en hiermee telefonisch akkoord gegaan.
2 heren aan de deur gehad en hebben de klus bekeken, zonder de afvoer te bekijken. Ze konde geen prijsopgaven geven. Toen we hier niet mee akkoord gingen en iemand anders wilden inschakelen die wel een prijsschatting zou kunnen geven, konden ze wel opeens een prijs opgaven geven. Ik vertrouwde het niet en besloot er niet mee akkoord te gaan. De voorrijkosten werden benoemd (en is betaald) en opeens kwam er een annuleringskosten bij van – 100 euro.
Het bedrijf gebeld – hier werd mij vermeld dat als ik ernaar had gevraagd ze mij zouden hebben geinformeerd over de annuleringskosten.
Zeer onvriendelijk te woord gestaan. Ze hebben gedreigd deurwaardes te sturen.
Via rechtsbijstand heb ik van een advocaat het wettelijke verhaal achterhaald. Dit mogen ze niet als kosten declareren omdat je niet akkoord bent gegaan met de gestelde werkzaamheden.

Via de site geprobeerd een klacht in te dienen.
Alleen een antwoord formulier in kunnen vullen waar vervolgens geen reactie op komt.
Ik raad dit bedrijf sterk af.

Kijk aub uit met wie je inhuurt om een klus te verrichten!

Gewenste Oplossing:

Ik ben met geen oplossing tevreden. Ik wil met mijn klacht anderen waarschuwen dit bedrijf niet in te huren omdat ze niet eerlijk/transparant zijn over hun kosten.
Ook geven ze aan 30 jaar in dienst te zijn maar detacheren andere loodgieters - waarvan hun certificatie niet te achterhalen is - om de klus te verrichten.

Ik denk dat er grondig gekeken moet worden naar het bedrijf, hun ethische opzet en uitvoering van hun werkzaamheden. Daarbij dat alle gedetacheerde loodgieters hun certificatie kunnen tonen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Devries-riooldienst.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Devries-riooldienst.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LBP