Klacht: Intimidatie en dwang veel te hoge kosten

Mevr A No Niem op 31 mei 2023 over Devries-riooldienst.nl in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat mijn gootsteen verstopt was, zocht ik op internet naar een bedrijf wat gootstenen ontstopt. Zo kwam ik bij de vries rioolservice uit. De monteur kwam en vroeg mij vooraf te tekenen dat ik ter plekke alle kosten zou voldoen, toen ging mijn onderbuik gevoel spelen maar ik voelde mij geïntimideerd als 76 jarig tegenover de monteur ging ik niets tegen doen. Uiteindelijk moest ik na 1 uur 1273 euro betalen . Wat natuurlijk belachelijk is , ik moest gaan pinnen om hem te betalen, alles voelde zo intimiderend dat ik dit verhaal graag kwijt wil. Opgelicht is al erg maar ik zou graag voorkomen dat dit andere mensen ook overkomt.
Ik heb aangifte gedaan bij de politie en op fraudehelpdesk.nl en hier mijn klacht geschreven om te voorkomen dat dit bedrijf meer slachtoffers maakt.

Gewenste Oplossing:

Uiteraard zou ik heel blij zijn als ik een deel van het bedrag terug zou krijgen maar vooral als dit bedrijf ontmaskerd wordt! De kvk en het btw nummer op de factuur kloppen niet en de persoon heeft het geld gewoon in zijn zak gestopt. Of mijn gootsteen correct is ontstopt , weet ik niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Devries-riooldienst.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Devries-riooldienst.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr A No Niem