Klachten over Deurwaarder Van den Bergh en Partners.

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Deurwaarder Van den Bergh en Partners. zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Deurwaarder Van den Bergh en Partners. in de categorie Deurwaarders

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Van den Bergh heeft beslag gelegd op voorlopig teruggaaf inkomstenbelasting 2017. Ze hebben totaal bedrag van eur3456,- van de Belastingdienst ontvangen op 2 juni 2018. Vordering bedroeg eur1924. Restant zouden ze terugboeken. Echter geven ze steeds andere informatie hieromtrent. Eerst... Lees meer

beslaglegging op AOW van mijn moeder ten bedrage nu al bij elkaar van € 1.977,00 . Geen bericht vooraf, geen brieven , geen vonnis gezien , mijn moeder heeft een heel onbeschofte man aan de telefoon gehad, wist te vertellen... Lees meer

Deurwaarderskantoor Van den Bergh Partners heeft beslag gelegd op mijn teruggaaf van de belastingdienst (2.500,00). Ik heb echter geen idee waar dit over gaat. Op vragen krijg ik geen antwoord, mail wordt niet beantwoord, telefonisch geven ze geen informatie. Beslaglegging mag... Lees meer

Ik heb gebeld met de telefoniste. Zij is onvriendelijk. Ze verbindt me door maar ik krijg een bandje. Dat duurt ongeveer een kwartier tot half uur. Daarna word ik te woord gestaan. Men gaat 'even' wat opzoeken. Ik word vervolgens... Lees meer

ik heb indertijd een flashligt besteld bij Bralex en weer geretouneerd maar niet op de afgesproken tijd wegens ziekte en nu moet ik via deurwaarders kantoor Van Den Bergh & partners Euro 750 betalen en ze negeren mijn retour bewijs... Lees meer

Verwarring alom, brieven van DirectPay, Webcasso en van den BerghMails gestuurd naar Webcasso en van den Bergh, geen antwoord, meerdere malen gevraagd om uitleg, de status van de schuld en waar ik voor betaal, nooit enige reactie van hun kantVorige... Lees meer