Klacht: Deur niet willen openen

op 11 september 2018 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door een kleine vertraging met lijn5 kwam ik precies op tijd op cs Groningen. De bus richting Heerenveen (315) van 7.18 reed op dat moment net weg van de halte maar moest een paar meter verderop nog wachten op het stoplicht. Meneer de kt buschauffeur wou vervolgens niet de deuren meer openen ondanks dat ik hem mededeelde dat ik te laat was vanwege een andere bus. Dankzij deze meneer kom ik nu te laat op stage. Bedankt he!…

Gewenste Oplossing:

Als die wel de deuren opendoet terwijl hij nog staat te wachten voor het stoplicht op cs aangezien ik er weinig aan kon doen dat ik vertraging had.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door franky236