Klacht: Denver tablet TAQ70232

op 06 juli 2016 over Kijkshop in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 19 mei 2016 een tablet gekocht voor mijn zoon van 12 met zijn eigen gespaarde centjes, vorige week een barst in het scherm. Ik kon hem langsbrengen voor een onderzoek maar werd mij verteld bij de klantenservice problemen met het scherm vallen niet onder de garantie. Nu heb ik een hele verdrietige zoon die zijn tablet niet mee kan nemen op vakantie. Ze zijn niet duur € 54,23 maar toch is het voor mijn zoontje veel geld.

Gewenste Oplossing:

levering van nieuwe tablet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kijkshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kijkshop over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kijkshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door manoupa