Klacht: Defecte TL amaturen

op 23 januari 2014 over Gamma in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb deze week 3 TL armaturen gekocht bij de Gamma, blijken 2 van de 3 het niet te doen, aan de TL buizen licht het niet.
Ike heb de spanning op e aansluiting gemeten met een voltmeter dat is ook OK, conclusie het EVSA (voorschakel apparaat) of de bedrading in de armatuur is niet in orde, ik gok het EVSA want bij de ene ie het wel doet maakt dat beduidend meer geluid dat bij de andere 2.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat de Gamma de kwaliteit beter controleert voor dat ze iets in het assortiment opnemen, de armaturen waren wel goedkoop (7,50 per stuk in de aanbieding), maar de irritatie is erg groot, zeker als je de armaturen al gemonteerd hebt. Dan liever iets meer betalen lijkt mij. Ik ga ze wel ruilen, en dan krijg ik vast wel andere, maar zouden die het dan wel doen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Gamma in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door klussende_mike