Klacht: Defecte Galaxy S3

op 30 januari 2014 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het scherm van mijn S3 deed het twee weken geleden, s’ohtends niet meer. Hier is niks aan vooraf gegaan. De telefoon is opgehaald door e repair en vandaag is mijn telefoon na twee weken weer bij mij thuis afgeleverd. De diagnose; vloeistofschade. Dit is echt onmogelijk! Mijn telefoon is niet met water in contact geweest.
De aangedragen opties van KPN zijn 1. Een kwalitatief minder toestel te leen voor de periode van mijn contract. 2. Mijn kapotte toestel terug. Ik heb gekozen voor mijn kapotte toestel terug aangezien ik een abonnement van 55euro heb en geen genoegen neem met een minder toestel. Tevens klopt de diagnose waterschade niet en valt de reparatie onder fabrieksgarantie.

Gewenste Oplossing:

Een vergelijkbaar vervangend toestel voor de duur van mijn contract.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Mobiel

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Mobiel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marianneloche1