Klacht: Defect van de achterruit verwarming

op 17 februari 2018 over Volkswagen in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 18 december 2017 een VW Golf VI cabrio (2012) gekocht bij lokale dealer in Zwijndrecht. Meteen bij aankoop bleek dat de schakelaar van de achterruitverwarming na inschakeling ging knipperen en ook een tikkend geluid maakt. Afspraak gemaakt voor reparatie onder aankoopgarantie.
Inmiddels is de auto al 3 keer en in totaal 14 dagen in de werkplaats geweest en nog is het defect niet gevonden. Importeur Pon en fabriek zijn geraadpleegd maar niemand schijnt te weten wat de oorzaak is.
Dit is mijn eerst VW maar misschien ook wel de laatste. Ik begrijp dat electronica complex is maar het kan toch niet waar zijn dat niemand een oplossing heeft voor deze enkelvoudige storing.

Gewenste Oplossing:

Storing verholpen wordt en compensatie voor de periode dat ik mijn auto niet heb kunnen gebruiken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkswagen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkswagen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R.M.A.Loos