Klacht: De winkel niet in

op 22 juli 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ls,

Vanochtend was ik in het etos filiaal van plein 40-45 in Amsterdam. Ik was al in de winkel, later zouden mijn kinderen komen. Mijn kinderen kwamen hollend te winkel in, waarop de medewerker woedend ze toeschreeuwde onmiddelijk de winkel te verlaten. mijn kinderen schrokken zich wezenloos en hebben in hun broek geplast. Ik kwam op het geschreeuw van de medewerker Sandra af en heb aangegeven dat dit gedrag in de winkel echt te wensen over laat. Ik kreeg er een magere sorry uit.
Dit is uiteraard onacceptabel. Er stonden allerlei klanten.
Ik hoor graag van u welke stappen u gaat ondernemen.

mvg,

N. Ben Alla

Gewenste Oplossing:

Gemeende excuses van medewerker Sandra van het filiaal plein 40-45

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door N.B.A