Klacht: de transactie werd geweigerd

op 01 september 2018 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerst werd mijn transactie in de wacht gezet en werd er om mijn Id en die van me vader gevraagd en die heb ik naar ze gestuurd en daarna kwammen ze met de vraag van wie me werkgever is en hoe lang ik daar werk, ik heb ze alle gevens verstrekt en ging van uit dat me transactie toch door zou gaan na 4 dagen hebben ze toch mijn transactie geweigerd en het geld terug gestort. ik begrijp nog steeds niet hoe dat kan.

Gewenste Oplossing:

Ik had gehoopt dat ze na het onderzoek toch mijn transactie zouden door laten gaan want ik zie het probleem niet van in het ging maar om een bedrag van 200 euro. en als zie iets vedrachts hebben gevonden zou ik ook heel graag willen hebben dat ze dat met mij zouden delen want ik weet nog steeds niet wat er aan de hand is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tamsoulte