Klacht: De site ad.nl/krantsparen is onvindbaar

op 12 juli 2017 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil een persoonlijke spaarkaart aanvragen; ik heb inmiddels voor 4 spaarkaarten originele zegels voor een Dag Wellness. De site ad.nl/krantsparen is niet te vinden/bereikbaar. De zegels worden weliswaar niet meer verstrekt, maar reservering is mogelijk tot en met 31 augustus. Dan zou de site ter verkrijging van de spaarkaarten ook nog toegankelijk moeten zijn.

Gewenste Oplossing:

Als de site weer beschikbaar is, opdat ik spaarkaarten kan verkrijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jan Verwoerd