Klacht: De schuiflade van mijn air fryer sluit niet goed.

op 10 september 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 30 aug j.l. Een air fryer xl avance gekocht.
Ben er super blij mee, en hij doet het ook prima. Alleen aan 1 kant sluit de lade niet helemaal de rand voelt ook beetje ruw. Het is niet zo dat hij het daardoor niet doet. Maar vind het jammer omdat ik ‘m nog maat zo kort heb en bang ben dat het erger wordt. Vandaar dit bericht.

Gewenste Oplossing:

Ik ben nu al heel tevreden over de air fryer wil gewoon graag weten of dit niet erger wordt want dat zou ik erg jammer vinden. Ben er heel zuinig op en was alles met de hand af. Wou er foto bij voegen maar dat pakt ie niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Demistijn