Klachten over De Schout Gerechtsdeurwaarders

Hieronder kunt u zien welke klachten er over De Schout Gerechtsdeurwaarders zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van De Schout Gerechtsdeurwaarders in de categorie Deurwaarders

7 klachten gemeld
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

AprilMei 2019 is er belsag gelegd op mijn karige WAO uitkering door Schout. Ik woom al sinds 2013 in Suriname Heb nooit een brief gehad van hun omdat ik al vanaf 2013 ben uitgeschreven. Heb geen kennisgeving ofverzoek om informatie gehad ook niet... Lees meer

De Schout Gerechtsdeurwaarders komen opeens 10 jaar naar datum een schuld innen voor Intrum Nederland ( Vodafone ) die schuld is 10 jaar geleden ook al voldaan. Nergens is er een specificatie aangeleverd waar het over gaat, ze willen niet terug... Lees meer

De brief die ik vandaag heb ontvangen begint met - Betreft: Sommatie - Inzake: Intrum nederland[mijn achternaam] - Dossier: [een mij onbekend dossiernummer]Dan een korte 'inleiding' waarin mij wordt medegedeeld dat ze voornemens zijn verdere executiemaatregelen te treffen. Dit kan onder meer een... Lees meer

k heb een geschil met dit kantoor, zij willen mij een school in laten lossen terwijl dit niet klopt en zij maan blijven zeiken.Pas na een half jaar als er dan toch maar een regeling is getroffen gaat met beslagleggen... Lees meer