Klacht: De mee geleverde schroeven zijn te kort

op 12 september 2016 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren (11-09-16) heb ik het Raskog product gekocht. Vandaag ging het product in elkaar zetten en kwam achter dat Ikea te zuinig was geweest. De mee geleverde schroeven (124154) zijn 0,5 cm te kort. Hierdoor het is onmogelijk het product in elkaar te zetten. Men moet met zijn tween zijn en dan nog is het niet eenvoudig .

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden, als Ikea naar mij opstuur 6x vervangende schroeven die 0,5cm langer zijn dan de huidige,

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jack3106