Klacht: de krieltjes zijn niet gaar.

op 20 juli 2016 over dailychef in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben de heer w.j.f. van stralen en ik gekruik vaak maaltijden uit de supermarkt nu heb ik sperziebonen en spinazie met kipfilet en krieltjes genomen en de krieltjes zijn niet gaar van de beide bakken is hier wat aan te doen dat wil ik weten.

vriendelijke w.j.f. van stralen

Gewenste Oplossing:

dat de aardappelen gaar zijn ook de krieltjes

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over dailychef

Reactie van de melder van de klacht WIM VAN STRALEN

1 jaar geleden - Ik wil een reactie van hebben, ik was met u met de maaltijd bakken begonnen waar Chinees in zit en die zijn goed alleen de prijs is tehoog bij de Chinees restaurant kan ik voor 1,50 euro meer dan heb ik bami gewoon.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over dailychef nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WIM VAN STRALEN