Klacht: de helaes pindakaas

op 17 mei 2019 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goede avond, dit is geen klacht over de Aldi maar er is ECHT iets verandert aan de helaes pindakaas.
Ik lees nieuwe receptuur maar hij is niet meer te smeren.
ECHT jammer, ik vond het de beste smeuïgste pindakaas EVER maar zal opzoek moeten naar een andere. Ik mail normaal nooit over zoiets maar dit is een een TE grote negatieve verandering. Kom niet bij het bedrijf in Doetinchem maar wellicht kunt u het doorsturen naar de vertegenwoordiger of jullie hoofd inkoop. Lieve groet, Jeanine van ’t Hof uit Breda

Gewenste Oplossing:

Laat de pindakaas weer smeerbaar en dus smeuïg worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 180867jeanine