Klacht: de cassieere was een beetje a sociaal

op 16 augustus 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik kwam net bij aldi in breda in de brusselstraat daar ik nog een 35 losse 1 en 2 centen had vroeg ik om die om te wisselen ze zei dat hun deze al een tijd geleden niet meer aan namen maar ik heb ze wel daar terug gekregen toen ik vroeg wat moet ik er dan mee doen zei ze weggooien en lachte mijn uit dit vind ik wel erg brutaal en asociaal dus ga ik er wel melding van doen bij de consumenten bond daar de een en twee centen nog steeds een wettelijk betaalmiddel zijn en dat niet alleen maar ik wens zo niet behandeld te worden groetjes nel

Gewenste Oplossing:

ben helemaal niet tevrededen over aldi brusselstraat breda

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nel 54