Klachten over De Baander praktijkonderwijs

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over De Baander praktijkonderwijs in de categorie Opleidingen en cursussen. Bovenaan deze... Lees meer >

Statistieken van De Baander praktijkonderwijs in de categorie Opleidingen en cursussen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

sms dienst 9983

Klacht van op 05 november 2012 over De Baander praktijkonderwijs in de categorie Opleidingen en cursussen

Er worden mij maandelijkse een aantal ongewenste smsen verstuurd die ongevraagd tips geeft ivm smartphone gebruik in de maand september werd mij €24 in aanrekening gebracht. Dit is NIET gewenst.Na een sms met STOP 9983 gestuurd te hebben blijft deze bedrieglijke dienst... Lees meer

Geachte postcodeloterij ik speel al een aantal weken mnden mee met de postcodeloterij nu kon ik kiezen tussen 3preizen heb ik een kadopreis gekozen v 15euro v/d hema ik vul mijn pers nr 6333974 in en eerste 4nrs v postcode... Lees meer

telkens op dezelfde plek scheurt het deel waar de gaatjes inzitten, nu voor de 3e keer in 2 jaar. Heb dus al 3 bandjes liggen met het gespdeel die goed zijn. Het bandje is van stevig rubberachtige kunststof, maar heeft dus duidelijk... Lees meer