Klachten over De Age Aktif

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over De Age Aktif zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Vanaf dinsdag 10 februari ben ik bezig om de klantenservice van De Age Aktif telefonisch te bereiken.Waarschijnlijk werkt hun systeem niet, want de lijn wordt door hen na 4 minuten wachten automatisch verbroken. Ook het inloggen met mijn gegevens die... Lees meer

Na het proefpakket is ontvangen, abonnement opgezegd. Nu krijg ik allemaal betalingsherinneringen voor crèmes die ik nooit ontvangen heb. Afgeschreven bedragen storneer ik. Na enkele keren contact te hebben gehad met de klantenservice blijf ik deze herinneringen en dreigingen voor... Lees meer

Ik heb na een proefpakket te hebben ontvangen, binnen de termijn opgezegd. Ik heb hiervan ook een bevestigingsmail ontvangen. Er worden ook geen pakketjes opgestuurd, echter wordt er wel geld van mijn rekening afgehaald. Na stornering wordt ik gedreigd met boetes. Het... Lees meer