Klacht: Datum van folder geen nut!

op 18 juli 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Artikelen van de folder gaan dinsdag in, dus kom ik al om 8.30 uur om die Nike broekjes en shirts te kunnen kopen voor mijn kinderen, maar wat blijkt de vorige dag al in de winkel en dus bijna alles weg. Ik heb pech had ik maar een dag eerder moeten komen! De folder gaat dinsdag in en dan vind ik dat je die artikelen ook dinsdag qua prijs ook pas in moeten laten gaan! Hier baal ik gigantisch van. Zo hoef je ook geen folder met ingang van datum uit te brengen!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als men die datum gewoon hanteert en als ik evt nog van die pakjes van Nike kan kopen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Giphart