Klacht: Dak die niet meer open of dicht gaat

op 15 juni 2016 over Peugeot in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Alle jaren heb ik problemen met het dak van mijn 207cc. Net 5 jaar en al veel onkosten gehad!!!! Nu weer een reparatie van bijna 2000 euro!!! In 2014 wilden jullie mij tegemoet komen dat als ik een nieuwe auto zou kopen in 2015 ik een korting van 1000 euro zou krijgen. toen ik vorig jaar bij de dealer kwam kreeg ik te horen dat ze niet meer werden gemaakt. Een grote teleurstelling en ik voelde me ongelovelijk besodemieterd en opgelicht!!! Dit kan niet de bedoeling zijn!!! Mijn vertrouwen in de 207cc is beschaamd en de manier waarop ik ben behandeld.

Gewenste Oplossing:

Ik vind het niet kunnen dat ik nu weer bijna 2000 euro moet betalen voor een reparatie. Ik zou willen dat peugeot mij in de kosten tegemoet komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Peugeot

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Peugeot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marion Piers