Klacht: Dagmar beenink van JBG dreigt dat mijn kinderen niet mogen komen omdat mijn vriendin hier is

op 20 juni 2017 over Jeugdbescherming in de categorie Hulpverlening

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jeeugdzorg heeft een toeziend taak maar neemt onbevoegd beslissingen om mijn kinderen niet te laten komen. Jeugdzorg is mede verantwordelijk voor het feit dat ons het leven onmogelijk gemaakt word. Dagmar beenink handelt uit vermoedens en suggesties en niet uit feiten. Ook heeft ze geen beslissingsbevoegdheid om mijn kinderen niet te laten komen. Mijn vriendin word bedreigd dat Dat ze ook niet met mij in contact mag zijn ik ga strafrechtelijk aangifte doen ben er nu echt klaar mee het moet echt stoppen nu

Gewenste Oplossing:

Als alle betrokkenen aander werk mogen zoeken .ze zijn niet capabel voor dit werk en maken meer schade als dat ze goed doen

Alle klachten die gemeld zijn door nnnn nnnnnnnn