Klacht: Dagje uit app

op 15 juli 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 31 munten gescand. Ben daarna gaan kijken op de dagjesuit site en gekeken hoeveel korting ik zou krijgen bij een bepaalde attractiepark. Ik heb verder niks verzilverd! Nu kom ik terug op mijn app en zie ineens bij actief 32,50 en 32,50 gerbruikt! Dit klopt dus totaal niet!!!!

Gewenste Oplossing:

Dat ik mijn kortingspuntem terug krijg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mamvan3