Klacht: Dagen geen bereik

op 09 mei 2016 over Lyca mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Lycamobile,

Ik heb al een aantal dagen slecht bereik van jullie. Ik verloor steeds bereik en sinds gisterenmiddag is mijn bereik helemaal weg gegaan. Dit vind ik heel vervelend want mijn mobiel is heel belangrijk voor mijn werk. Dat houdt dus ook in dat ik 24/7 bereikbaar moet zijn. Ik hoop dat jullie een oplossing voor mijn probleem hebben. Het liefst morgen nog want overmorgen heb ik hem écht nodig. Doe er wat aan alstublieft.

Met vriendelijke groeten
Klant waarvan haar werk op het spel staat op dit moment.

Gewenste Oplossing:

Ik ben weer tevreden als ik morgen weer bereik heb en mijn bereik ook blijft. Het moet niet gaan schommelen want daar heb ik niets aan. Ik heb al een paar waarschuwingen op werk van wege het feit dat ik soms onbereikbaar ben. Ik ben pas hartstikke te vreden als ik mijn bereik en mijm baan kan behouden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lyca mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lyca mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Minion