Klacht: Dagcrème voldoet niet meer

op 29 januari 2016 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al jaren een tevreden gebruiker van uw producten. Ik gebruik op dit moment de dagcrème age perfect maar ben hier niet tevreden over. Ik vind de creme te dun en het geeft, na gebruik, prikkeling en tinteling op de huid en een onaangename smaak in de mond. Nu ben ik op zoek naar de dagcrème die dikker van structuur is, deze creme, die ik altijd heb gebuikt, kan ik niet meer vinden in uw assortiment. Is er iets aan de cremes veranderd? Na jaren lange trouwe consument te zijn geweest van Loreal gezichts- cremes, overweeg ik toch om over te gaan op een ander merk.

Gewenste Oplossing:

beantwoording van de vraag of de cremes van samenstelling zijn veranderd

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 17 juni 2016 om 11:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

gevraagd of mevrouw telefonisch contact wil opnemen met ons Informatie Centrum, echter nooit meer iets gehoord

Alle klachten die gemeld zijn door sasdejong