Klacht: dag je weg

op 07 juli 2017 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

HEB EEN PRIJS GEWONNEN VOOR EEN DAG JE WEG KRIJG EEN CODE VAN JULLIE MAAR KAN DE CODE NIET GEBRUIKEN WANT ER WORDT GEZEGD DAT DIE AL GEBRUIKT IS HEB DIE CODE ALLEEN MAAR INGEVULD EN VERDER NIET DE CODE IS XHHNAX56T.WAT MOET IK VERDER DOEN OM MIJN PRIJS IN ONTVANGST TE NEMEN.

Gewenste Oplossing:

ALS IK DE CODE GOED KAN GEBRUIKEN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AGM WIELENS