Klacht: cursus niet toegankelijk

h.tierolf op 06 maart 2018 over NHA in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de cursus Access 2010 (e-learning) Nederlandstalig van het NHA een tijd terug aangeschaft. Echter wanneer ik ingelogd ben en op start cursus druk dan word ik doorgestuurd naar: http://nha.plathos.nl/portal/login.php?user_id=1680582&c=159&time=1520335524&hash=13663f1af33f5751fef36a46cee75ba5
Ik heb via het contact formulier op de site contct opgenomen hierover, echter ik krijg geen enkele reactie.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik weer toegang heb tot de cursus en deze gewoon kan afronden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar NHA over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door NHA in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat NHA een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NHA

Heeft op 05 april 2018 om 11:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

naar aanleiding van de melding van cursist in klacht.nl hebben wij de opmerkingen doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling. Hiervan is cursist op de hoogte gesteld. Zij hebben het dossier in behandeling genomen en de cursist van de uitslag op de hoogte gesteld middels een brief. het dossier is daarna gesloten.

Alle klachten die gemeld zijn door