Klacht: Creditfactuur wordt niet betaald en onterechte migratiekosten

op 09 augustus 2017 over tweak in de categorie Vaste Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 28-03-2017 heb ik een creditfactuur ontvangen voor 270 euro. Deze is tot op heden (09-08-2017) nog niet betaald. Ook hebben ze bij de terugbetaling van de borg 19,25 aan onterechte migratiekosten ingehouden. Ik heb meermaals gebeld en gemaild, maar zij zeggen hun eigen boekhoudafdeling niet te kunnen bereiken. Wel schuiven ze alle schuld op deze afdeling af Zij raden aan te wachten, maar na 4 maanden is mijn geduld toch echt op.

Gewenste Oplossing:

Als het geld op mijn rekening staat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over tweak

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over tweak nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NKotter