Klacht: creditcard weigeren op basis van WIA

op 01 december 2016 over International Card Services in de categorie Creditcards

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een nieuwe creditcard bij ICS aangevraagd, een ASN creditcard omdat ik een trouwe klant ben bij de ASN (en vermogend) terwijl ik al jaren een ANWB creditcard heb. Nu zit ik met mijn WIA inkomen boven het minimumvereiste inkomen van 1150 euro. Nu nemen ze maar 70% van mijn inkomen op basis van mijn WIA. Bij een vast contract wordt wel 100% van je inkomen meegenomen maar bij WIA blijkbaar niet terwijl dit ook een vast inkomen is. Ik zou meer risico vormen werd gezegd(?) terwijl ik jaren netjes mijn rekeningen betaald heb en geen schulden heb. Is dit een vorm van ongelijke behandeling? Kan ik mij hierop beroepen?

Gewenste Oplossing:

Accepatie creditcard ASN card

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over International Card Services

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over International Card Services nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door adiur