Klacht: Creditcard onterecht belast met extra kosten

op 28 september 2017 over CarTrawler in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen zomer via een KLM package deal een auto gehuurd via Cartrawler ( is partner van KLM) Auto gehuurd bij Thrifty/Herz. Mijn creditcard is onterecht belast met ruim 250 euro. Nu al 5 weken bezig om informatie te krijgen en opgelost te krijgen. Klantenservice Cartrawler is een drama, onbeleefd, vaak alleen Engelssprekende medewerkers. de één verteld iets anders dan de ander. KLM ook al benaderd die doet niks voor je ondanks dat ik de complete reis bij KLM heb geboekt. Cartrawler eens maar nooit meer

Gewenste Oplossing:

zodra mijn 252 euro is teruggestort

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CarTrawler

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CarTrawler nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door drt