Klacht: Controle goed, maar dit gaat alle perken te buiten

op 08 augustus 2017 over Western Union in de categorie Wisselkantoren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde geld overmaken naar zuid Amerika. Dat doe ik al jaren. Nu ineens kwam de vraag hoe komt u aan dat geld? Ik praat over $ 100 tot $ 200. Als ik niet een afschrift van alle bankrekeningen zou sturen, dan werd ik verder geweigerd. Ik heb geweigerd om door deze organisatie te worden gekenschets als crimineel. Ik ga geen overzicht geven van mijn vermogen om $ 100 over te maken.
i Ik heb andere organisaties gevonden, die ook nog goedkoper zijn. In casu Azimo.

Gewenste Oplossing:

Ik weiger bankafschriften te overleggen om $ 100 over te maken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Western Union

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Western Union nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gissell