Klacht: Compensatie voor 6 uur vastzitten in trein

op 15 februari 2018 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren heb ik vastgezeten in de trein tussen Utrecht en Woerden. Hier heb ik bijna 6 uur vastgezeten, zonder eten/drinken/verwarming. De vergoeding die ik hiervoor volgens de regels zal krijgen is denk ik alleen mijn ritprijs van Utrecht naar Gouda (waar ik na 6 uur heb uitgecheckt). Dat vind ik echter onvoldoende.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een vergoeding voor zowel heen- als terugreis, wat neerkomt op een bedrag van 21 euro. Daarnaast zou ik het wel prettig vinden om op de een of andere manier excuus te ontvangen voor dit overduidelijk falen van de NS.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jolanda Verhoef