Klacht: communicatie gebrek cassiere.

op 11 januari 2014 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het constateren van gebrek in voorraad op zaterdag 11-1-2014 tijdstip 11:30uur heb ik melding gedaan aan de cassiëre.Deze gaf het zeer ongepaste antwoord “daar kan ik ook niets aan doen” (weinig gehalte aan empatie) Toen een andere klant zich er ook mee bemoeide, door te zeggen dat het iedere zaterdag hetzelfde is, kreeg hij ook als antwoord “daar moet je mij niet op aanspreken, de auto komt vanmiddag pas!” Waarop wij samen reageerden met de woorden “we hebben ’s morgens ook inkopen te doen, nu moeten we naar 2 winkels.”

Gewenste Oplossing:

In ieder geval dat de medewerkster zich bekwaam maakt met een gebruikelijk antwoord in communicatiezin

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C.Ho