Klacht: Colorista rose blonde pakt niet

op 06 oktober 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een week geleden heb ik de permanent rose blonde in mijn haar gedaan. Volgens de verpakking zou dit moeten pakken op blond haar, wat ik dan ook heb. Mijn moeder heeft mijn haar geverfd en verft al jaren mijn haren en dit gaat altijd goed. Helaas bij deze kleur was dit niet het geval, enkele plukjes in mijn haar hebben de kleur gepakt maar het is absoluut niet de kleur die de verpakking beloofde of iets in die richting. En dat voor 10 euro per verpakking waarvan ik er twee nodig was vind ik dit wel een erg duur grapje voor een haarkleur dit niet pakt.
Valt me helaas wel tegen van het merk. De wasouts werken namelijk wel goed.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug kan krijgen of eventueel gratis nieuwe verpakkingen om te kijken of het dan wel pakt waar ik overigens niet van uit ga.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door ingrit