Klacht: Colorista Ombre Effect verandert haar is stro

op 21 februari 2018 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren voor het eerst een washout geprobeerd maar aangezien ik bruin haar heb werd me op de website van L’Oréal aangeraden om m’n haar eerst op te lichten met een Ombre effect/Bleach. Aangezien ik alleen m’n punten wou kleuren heb ik gekozen voor het Ombre effect. Ik heb zoveel spijt van deze keuze want mijn haar is echt totaal verpest. Het voelt stug aan, klit heel snel en het ziet er enorm droog uit. Een masker er op doen helpt zelfs niet.

Gewenste Oplossing:

Ik heb enorm veel spijt van mijn aankoop en ik hoop dat L'Oréal een gepaste oplossing voorziet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Ushuaia