Klacht: Colorista blijft zitten

op 17 juli 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste L’Oréal,

Het leek mij erg leuk om een turquoise washout in mijn haar te doen voor een festival 🙂 Ik was ook erg blij met het resultaat. Maar naar 8 weken was het er nog steeds niet uit en werden mijn punten van ongeveer 8cm licht groen/lime.

Na alles opgezocht en geprobeerd te hebben was het er helaas nog steeds niet gelukt. Daarom heb ik afgelopen weekend een bezoek bij de kapper gebracht en werd er zo’n 6 cm van mijn haar afgeknipt, zodat het groene eruit was. Zonde, ik heb namelijk krullen en mijn haar ‘lijkt’ dus wanneer het geknipt is heel kort. Daarbij hebben zijn mijn haar moeten ontkleuren en heb ik nu nog wat lichte groene plukjes. Over 6 weken moet ik weer terug komen om de onderkant te verven.

Het leek zo leuk idee, maar helaas na mijn kappersbezoek + toekomstige kappersbezoek ben ik 10x duurder uit.

Geen Colorista meer voor mij.

Gewenste Oplossing:

vergoeding

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Liza Valkenburg