Klacht: Colorista 1 day

op 26 december 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag de colorista van loreal gebruikt in mijn haar en mijn haar na een paar uur gewassen aangezien er staat na 1 wasbeurt er gelijk uit! Ik dacht leuk voor een keertje een gekke kleur aangezien het feestdagen zijn. Mu was ik mijn haar en het gaat er gewoon niet uit. Ik heb het met meerdere shampoo’s gewassen noem het op. (Kappersachtergrond) maar niks haalt de kleur eruit. Ni heb ik voor 1000€ aan extensions op mijn hoofd zitten en vind ik het behoorlijk irritant dat de kleur er niet uit gaat en ben er totaal niet blij mee! Ik mag geen gekke kleuren haar hebben op mijn werk! Ik wil dat er hier iets aan gedaan word en zo snel mogelijk! Loop nu gewoon voor paal!

Gewenste Oplossing:

Kleur eruit zonder opnieuw te moeten kleuren van het haar, of een volledige vergoeding van mijn extensions.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Loutje1602