Klacht: Collier niet geleverd, op klachten wordt niet gereageerd

op 22 januari 2014 over Groupdeal in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 17 november heb ik deelgenomen aan de deal om een gratis collier te ontvangen van Swarovski (alleen verzendkosten à 4,95). Deze zou na vijf weken worden geleverd, maar helaas heb ik niets ontvangen. Ik heb daarop gemaild naar administratie@diamondlove.nl (zoals vermeld stond in de bevestiging) maar zij bleken niet meer te bestaan en verwezen me middels een automatisch bericht door naar administratie@groupdeal.nl. Hier heb ik inmiddels al meermalen naar gemaild, maar nog geen reactie van ontvangen. Ook een telefoonnummer ontbreekt.

Gewenste Oplossing:

Levering van het collier, of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupdeal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupdeal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupdeal

Heeft op 23 januari 2014 om 10:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer/mevrouw,

Wij vinden het vervelend dat u uw bestelling nog steeds niet heeft ontvangen. Echter kunnen wij geen eerdere mails van u terugvinden.

Graag ontvangen wij de aanbiederscode en uw adresgegevens ter controle per e-mail op info@groupdeal.nl.

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice GroupDeal
info@groupdeal.nl

Heeft op 23 januari 2014 om 13:27 geantwoord

Ik heb op 9 januari, 20 januari, en 22 januari 2x, de informatie verzonden naar info@groupdeal.nl. Vervolgens krijg ik op 23 januari het bericht dat er geen eerdere mails van mij zijn teruggevonden en of ik de informatie naar info@groupdeal.nl kan verzenden, met de melding erbij "Klacht opgelost". Voor zover ik weet is er nog niets opgelost maar heb ik slechts een reactie ontvangen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Groupdeal beoordeeld.

Alle klachten die gemeld zijn door Samanthavm