Klacht: Cola Light ontploft

op 23 januari 2014 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam thuis zag allemaal cola voor de koelkast en wel 2 meter bij de koelkast vandaan op de grond liggen. Ik open de koelkast zie ik daar dat de cola light fles van de aldi volledig is ontploft! alle cola zat bevroren in de koelkast terwijl de koelkast op gemiddelde temperatuur stond en er was verder geen enkel ander product bevroren. het was natuurlijk een grote plak zooi.

Gewenste Oplossing:

als dit vaker voorkomt is het levensgevaarlijk dus als de oorzaak onderzocht word vind ik dat prima. Ik heb de cola fles en een beetje cola bewaard.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hilde1986