Klacht: Codes werken niet

Sabine De Vogelas op 25 februari 2021 over store.steampowered.com in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op dinsdag 23/2 kocht ik online bij Dundle voor 2x 100 euro Steamcards. Ik heb ze als cadeau verstuurd naar mijn vriend. Hij stuurde mij woensdag 24/2 dat de codes niet werken. Ik kan hier mijn betalingsbewijs niet toevoegen maar als u mijn via mijn e-mail contacteert zal ik ze jullie bezorgen. Kan u mij nieuwe codes bezorgen of mij terugbetalen via mijn Paypal account aub

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag nieuwe codes krijgen of een terugbetaling krijgen van 200 euro op mijn Paypal account.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over store.steampowered.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over store.steampowered.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sabine De Vogelas