Klacht: clash facebook/ email

op 18 oktober 2016 over Spotify in de categorie Muziekwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Spotify,
Laatst wilde ik mijn betaalde premium spotifyaccount vanaf een andere computer beluisteren. Ik had de optie dit via facebook te doen, maar had hier toen even geen zin in. Nu is de inlog via facebook geblokkeerd, en kan ik ook niets meer met mijn emailadres, omdat ik telkens het bericht krijg dat dat emailadres al in gebruik is.. HELP!

Gewenste Oplossing:

Als spotify werkt, ben ik er zeer tevreden over.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Spotify

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Spotify nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marian emmen