Klacht: Claim sinds 6-7-2017 in behandeling

op 13 september 2017 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een claim voor vertraging is inmiddels meer dan twee maanden in behandeling. Meerdere malen contact met de klantenservice heeft weinig opgeleverd behalve dat ik nog even geduld moet hebben. Twee maanden na het indienen mag zo’n claim toch wel eens afgehandeld zijn. Zeker gezien de claim van mijn reisgenoot al lang is afgerond.

Gewenste Oplossing:

Spoedige afhandeling van de claim en restitutie van de extra gemaakte kosten om uiteindelijk toch thuis te komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door erwintenbrink