Klacht: chocoladeverleiding (bijna )zonder chocolade

op 23 maart 2013 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wij hebben de chocoladeverleiding gebruikt in grand hotel alkmaar,dit was werkelijk een aanfluiting,het zag er ongezellig uit op het bordje en het was zeer minimaal wat er lag ,ik denk voor nog geen 6 euro ,er zaten 2 kleine nipglaasjes amandellikeur bij ,maar midden op de dag is dat niks ,het was hap slik weg,er lagen 4 bonbonnetjes op dat bord ,die volgens mij zo bij de aldi vandaan kwamen.
ABSOLUUT ZONDE van mijn mijn dochter der centjes

Gewenste Oplossing:

Komt u maar met een oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA Lekker Weg

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA Lekker Weg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door claudia buur