Klacht: Chewing gum in fled limonade

op 24 mei 2016 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn ouders en ik zijn al jaren klant. Bij het opene van een nieuwe fles limonade ondervond ik dat er iets uit de fles gevalle was. Ik keek in de glas en het was een gebruikte chewing gum. Bah ik was zo gedegouteert. Ik vind dat schandalig .die limonade was bestemd voor mijn zoon van 3jr. Ik ga niet zo laten . Ik wil klacht indienen

Gewenste Oplossing:

Ik van de produkten van aldi veel minder goed zijn dan vroeger . Ik wil gecontacteerd worde op de nr 0489602037

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tanger456