Klacht: Chauffeur reed door

op 08 september 2018 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond bij station de hoek te wachten voor de 470 richting Alphen aan den Rijn en gaf een sein dat ik mee wilde met haar bus en ze reed gewoon door en schudde haar hoofd. Het gaat om de buschauffeur die op zaterdag 8 september de dienst van 1650 bij bushalte de hoek had. Ik heb daardoor nog een half uur extra buiten moeten doorbrengen terwijl ik er al 20 minuten stond…

Gewenste Oplossing:

Normaal altijd, prima dienst nooit problemen gehad. Altijd erg fijn dat hij ook 's Avonds laat rijdt

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 08 september 2018 om 19:37 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Han,

Ik begrijp dat dit een vervelende situatie is. Je melding zet ik intern door zodat dit voorval besproken kan worden.

Excuses voor het ervaren ongemak. Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina onder @Arriva_NL of via onze Facebookaccount www.facebook.comArrivaNederland.
Met vriendelijke groet,
Resh
Medewerker Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Han123987