Klacht: Chauffeur doet vreemd

abcdefg1 op 03 april 2018 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De chauffeur van lijn 85 die vandaag om 14.39 is vertrokken vanaf PR Hoogkerk naar Oosterwolde deed erg onrustig. Hij slingerde een klein beetje en niet alles ging soepel. Dit was me nog niet eens opgevallen voordat ik in de binnenspiegel zag hoe hij achter het stuur zat, dus het was niet zo erg. Ik zag via de spiegel dat hij constant met zijn hoofd aan het bewegen was en soms met zijn handen over zijn hoofd wreef. Hij was extreem onrustig. Ik had het idee dat hij iets gebruikt had of afkickverschijnselen had, want daar leek het sterk op. Hij kan natuurlijk ook gewoon ziek zijn geweest, maar is het nog niet veilig om door te rijden.

Gewenste Oplossing:

Als Qbuzz de chauffeur een verklaring naar zijn gedrag vraagt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door